Oscar Ädel - Tandläkare - dina
17020
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17020,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Oscar Ädel

Tandläkare

Jag gick min utbildning på Karolinska Institutet i Stockholm och är legitimerad sedan 2016.
Jag är certifierad behandlare inom implantatkirurgi och vidareutbildad i behandling av tandlossningssjukdom. Mitt arbetssätt är väldigt lugnt och pedagogiskt, vilket passar väldigt bra för dig som tycker det är jobbigt att besöka tandvården.
Vid mer avancerade behandlingar finns nära samarbeten med specialisttandläkare på Kungsholmen och vid Karlaplan, allt för att ge dig som patient en så optimal vård som möjligt

Estetiska behandlingar är något som efterfrågas i allt större utsträckning. Sedan en tid tillbaka arbetar jag därför med genomskinlig tandställning av märket Clear Correct, som är en del av det världsledande dentalföretaget Straumann Group.

Utöver detta görs även estetiska behandlingar med porslinsfasader och porslinskronor. Vid dessa behandlingar sker samarbetet med tandteknikerna Per Ekblom och Aldo Ballas på P.Lab, som har sin praktik och utför all produktion här i samma byggnad som oss. Per har som första tandtekniker i Sverige blivit ackrediterad av American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD), vilken är den största organisationen för estetisk tandvård i USA.

På kliniken använder vi den senaste tekniken inom protetik med digital scanning för bland annat kronor, broar och bettskenor. Inget mer kletigt avtrycksmaterial med andra ord, samtidigt som vi sparar både tid och resurser.
Perfekt för dig som har besvär med kväljningar.