Tandhygienist - Mika Mohotti - dina
17042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17042,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Mika Mohotti

Tandhygienist

Har arbetat på Dinatandläkare sedan 2005. Jag tog mitt examen i Stockholm. Min första arbetsplats var på Folktandvården i Kungshamn/Hunnebostrand. 2003 började jag på en Praktikertjänst klinik på Kungsgatan i Stockholm.

2014 tog jag tjänstledigt och åkte till Zambia som Tandhygienist voluntär. Där fick jag många intressanta och givande erfarenheter som har berikat mig som Tandhygienist.

Jag håller mig uppdaterad med det senaste inom mitt yrke med att bland annat gå olika kurser som anordnas av Tandläkarförbundet och andra kursgivare.  Som exempel i  April 2022 ska jag delta vid en kurs med temat ” Modern Parodontologi” och senare i år en kurs om att maximera nyttan av röntgenbilder. Mitt mål är att hjälpa patienter att få och behålla en god munhälsa, speciellt nu när vi vet att en god munhälsa bidrar till en god allround hälsa. Jag har flera patienter som tidigare varit Tandvårdsrädda.

Vi har ett bra team på Dinatandläkare, och jag uppskattar att samarbeta med dem.

Välkommen 🙂 !