Priser - dina
16923
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16923,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Priser

Vi är anslutna till försäkringskassan och behandlingarna går under dess ersättningssystem. Skulle någon behandling ej täckas av försäkringskassan upplyser vi självklart om det före behandlingsstart.

 

Hos oss kan du använda ditt ATB (allmänna tandvårdsbidraget):

24-29 år – 600 kr per år (sparas i 2 år om ej utnyttjat).
30-64 år – 300 kr per år (sparas i 2 år om ej utnyttjat).
65+ år – 600 kr per år (sparas i 2 år om ej utnyttjat).

Barn och ungdomar upp till 23 års ålder har fri tandvård.

 

Eftersom det kan vara väldigt missvisande och svårtolkat att läsa av tandvårdens prislista har vi valt att ej publicera denna. Det finns ett referenspris att förhålla sig till, men hur man prissätter och ur man använder sig av tandvårdstaxans alla olika åtgärder varierar från praktik till praktik. Det är totalkostnaden för en planerad behandling som är det relevanta och därför erbjuder vi alltid ett kostnadsförslag att ta ställning till innan en behandling påbörjas.

 

En vanlig undersökning kostar 950kr, men blir lägre om det finns ATB tillgängligt. Kostnader kan tillkomma för avlägsnande av tandsten och polering.

För patienter mellan 23-30 år kan undersökningen bli så gott som kostnadsfri om man har outnyttjat ATB, som ofta brukar kunna täcka hela undersökningskostnaden.

 

Ni kan betala med Swish, kontanter eller kort.

Uteblivande från bokat besök eller sent återbud senare än 24 timmar innan planerat besök kommer att debiteras.

 

Ring eller maila gärna om ni har frågor, se förstasidan för kontaktuppgifter.