Estetiska behandlingar hos Dina Tandläkare
17174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17174,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Estetiska behandlingar

Tandblekning
Tandblekning utförs med individuellt anpassade mjukplastskenor och en gel som har blekande effekt på tänderna. Detta används nattetid under ca 1 veckas tid.

Kostnad: 3 750:-

 

Frågor och svar angående tandblekning »

Tandreglering med genomskinlig tandställning

Aligners är samlingsnamnet för dessa typer av genomskinliga plastskenor. De kan användas som behandling vid lätta till måttliga trång- eller glesställningar. Även större korrigerande behandling kan utföras. Behandlingen utförs med genomskinliga platsskenor och är betydligt mer diskreta än den konventionella ”rälsen”. Det går till som så att bettet scannas av digitalt och efter ca en vecka presenteras ett behandlingsförslag med bilder på förväntat resultat och hur lång behandlingstiden blir. När allt godkänns påbörjas behandlingen och man kan då förvänta sig att behöva använda plastskenorna ca 22 timmar om dygnet för att följa tidsplanen.

 

Vi erbjuder följande varianter:
-Clear Aligners hos Fredrik Edfeldt. Samarbetar med tandtekniker Torbjörn Åkesson på Gärdet.

-Clear Correct hos Oscar Ädel.

Fillers

Fillers används för att fylla ut linjer, rynkor och veck i huden. Kan även användas för att öka volym i bl.a. kindben och läppar.

 

Vi erbjuder följande:
-Stylage hos Carolina Carholt.

-Restylane hos Fredrik Edfeldt.

Botoxbehandling

Botox gör så att musklerna slappnar av och området blir slätt.

Det kan även användas i tuggmuskulaturen för att minska muskelsmärta och motverka tandpressning eller tandgnissling.

 

Vi erbjuder behandling hos:
-Carolina Carholt

-Fredrik Edfeldt